Gelegenheden

Feesten & Partijen

Bent u op zoek naar een Dj voor uw feest of partij? Dan bent u bij Dj Jesper op het goede adres!

Voor Jesper maakt het niet uit wat er te vieren is, hij doet altijd zijn best om er een groot feest van te maken! Hiervoor kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact opnemen met Jesper!

Bruiloften

Uw Huwelijk moet natuurlijk de mooiste dag van uw leven worden! Na een prachtige dag gehad te hebben met uw familie en vrienden wilt u dit natuurlijk afsluiten met een spetterend eindfeest!

Jesper kan dit compleet verzorgen voor u! Jesper heeft namelijk de beschikking over zeer professionele licht en geluid installatie’s! Deze zijn de basis van een goed feest, maar ook muzikaal gezien zijn de mogelijkheden enorm. Wilt u meer weten over alle mogelijkheden Jesper staat u graag te woord om bijvoorbeeld uw muzikale verlanglijstje door te nemen!

Horeca en discotheek

Is het kermis, carnaval, koninginnedag, oud & nieuw of heeft u gewoon een Dj nodig omdat de zaterdag avond altijd druk bezocht is? Dan bent u hier op het goede adres! Jesper heeft al een diversen kroegen, discotheken en feestcafé’s gedraaid. Dj Jesper zal altijd het publiek optimaal proberen te vermaken door het op een juiste manier gebruik maken van de microfoon en de juiste muziek te draaien!

Ook voor thema avonden kunt u bij Dj Jesper terecht of het om Nederlandstalig, Top 40 of Disco gaat Dj Jesper is Allround!

Drive-in shows

Heeft u een een professionele Drive-in Show nodig? Dj Jesper levert deze op maat. Met licht, Geluid, Dj of juist niet? Alles is mogelijk!

Scroll to Top