Over mij

Dj Jesper is een allround Deejay uit Bovenkarspel (Noord-Holland). Hij staat wekelijks op de het podium om publiek te vermaken. Inmiddels heeft hij een schat aan ervaring en weet hij het publiek goed aan te voelen. Zo krijgt hij op elk feestje het publiek op de dansvloer en is het altijd gezellig!

Met 12 jaar oud kocht Jesper zijn eerste mengpaneel en werden op zolder de nummers in elkaar gemixt. Zijn eerste optredens werden gehouden op feesten en verjaardagen van familie en vrienden. Hier ontdekte Jesper zijn talent om publiek aan te voelen. Met zijn vergaarde muziekkennis wist hij op menig feestje het publiek te entertainen.

Een geslaagde avond in de lokale discotheek was voor Jesper de bevestiging van zijn talent. Het startsein van zijn carrière als dj. Als nuchtere Hollander besloot hij geen ingewikkelde artiestennaam nodig te hebben. Daarom reist hij nu als Dj Jesper langs evenementen in Noord-Holland.

Jesper Kruis (1990) trekt alweer ruim vijftien jaar door heel Noord-Holland om feesten te voorzien van goede muziek. Omdat zijn harde schijf bomvol zit, kan hij een heel breed scala aan muziekgenres draaien. Zo weet hij van kermisborrel tot bruiloft elk feestje tot een succes te maken.

Vanwege zijn brede interesse en kennis van muziek, kan Dj Jesper u goed adviseren over de mogelijkheden op uw feest. Een verjaardag wordt bijvoorbeeld extra bijzonder als er een themafeest of 70’s party van wordt gemaakt.

Om feesten compleet af te maken kan Dj Jesper naast muziek, ook professionele audio- en lichtinstallaties leveren. Neem voor de mogelijkheden even contact op.

Scroll naar boven